(Nieuw nieuws staat bovenaan)

22 mei
Het NKE 2011 is voorbij. Er waren uiteindelijk 42 wedstrijddeelnemers die op heel sportieve wijze om de medailles hebben gestreden. Ze namen samen 41 medailles mee naar huis. De uitslagen komen zo gauw mogelijk op deze site, vermoedelijk maandag 23 mei.

19 mei
De online inschrijving is gesloten. Op de dag zelf is het nog wel mogelijk om in te schrijven. De inschrijfkosten bedragen dan €20, contant te voldoen (geen PIN betaling mogelijk).

12 mei
Het programma (inclusief tijden) staat nu op de pagina Programma.

9 mei
Op het evenement kun je voor € 12,- een NKE t-shirt kopen. Kindermaten zijn er in groen en rood, damesmodel in (zachter) groen, heren/unisexmodel in rood - alles uiteraard in verschillende maten verkrijgbaar maar "op is op". Klik op een plaatje voor een vergroting - en daarna "terug" om hier weer te komen. De vrijwilligers op het NKE zullen herkenbaar zijn aan dezelfde t-shirts in zwart (geen plaatje beschikbaar).

Kinderen groen 

Kinderen rood 

Dames 

Heren / Unisex 

(klik op plaatje voor vergroting)

7 mei
Er komen nog twee workshops bij:

  • Hoe leer je springen op de eenwieler? voor mensen die al kunnen eenwieleren. Gegeven door Sander Glazenburg.

  • Kennismaken met 'vreemde' eenwielers. Gegeven door... de deelnemers zelf! Dus heb je een bijzondere eenwieler (of misschien meerdere), zoals met een heel klein wiel, met een groot wiel, een rem, versnelling, een extra dikke band, giraffe, kangaroe, zelfbouw... noem maar op? Neem ze mee en laat ze aan elkaar zien in deze workshop. Je kan zelf bedenken of deze ook mogen worden uitgeprobeerd, of alleen bekeken.

4 mei
De leeftijdsgroepen voor de waardering en medailles zijn vastgesteld. 
Bij alle wedstrijden worden de volgende leeftijdsgroepen gehanteerd: 0 t/m 11 jaar, 12 t/m 16 jaar, 17 jaar en ouder. 
Echter, bij de 10 km worden de jongste twee groepen samengevoegd, dus: 0 t/m 16 jaar, en 17 jaar en ouder. 
Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen/jongens en vrouwen/meisjes.

2 mei
De wedstrijden in verspringen en hoogspringen gaan niet door. Er waren tot nog toe NUL aanmeldingen voor.

1 mei
De inschrijving voor € 12,- is niet meer mogelijk. Bij aanmelding en betaling (!) t/m 18 mei zijn de inschrijfkosten € 16,-.

23 april
Een lijst met aangemelde deelnemers is te vinden op de pagina Kosten en inschrijven. Of klik HIER.

14 april
Als je je hebt aangemeld, mag je de wedstrijdonderdelen waaraan je wilt meedoen nog aanpassen t/m 18 mei. Je kunt dit doen door het beantwoorden van de bevestigings-email die je na je aanmelding krijgt.

3 april
Je kunt een poster op A4 formaat downloaden en printen via de "Contact" pagina. Leuk voor op het prikbord van school, bibliotheek of jeugdcircus!

28 maart
Er is een discussieforum aan de site toegevoegd (klik op de knop Forum). Je hoeft je niet te registreren om te kunnen lezen én schrijven.

23 maart
De grootste eenwielerwinkel van Nederland, www.eenwieler.nl, zal met een stand op het NK Eenwieleren staan. Op Qu-Ax eenwielers worden kortingen tot 25% gegeven.

26 februari
Een driemanschap (m/v) van mensen heeft besloten om ook in 2011 weer een NK Eenwieleren te organiseren.