Het NK Eenwieleren 2011 wordt gehouden op een prachtige plek: de unieke asfaltbanen van FlevOnice bij Biddinghuizen (Flevoland). Er zijn een 400-meter baan en een 5-km baan. Beide zijn volledig verkeersvrij en prachtig vlak. In de winter is FlevOnice een 5 km lange openlucht-kunstijsbaan. 

Het adres is Strandgaperweg 20, 8256 PZ  Biddinghuizen. Parkeren bij FlevOnice is gratis. Klik hier voor een kaartje met routebeschrijving (pdf, 64 KB). 

FlevOnice is moeilijk per openbaar vervoer te bereiken (4 km lopen vanaf Biddinghuizen). Je kunt via het Forum kijken of je met iemand kunt meerijden.

Er zijn ruim voldoende toiletten, douches, kleedkamers, etc. Gebruik hiervan is bij het inschrijfgeld voor het NKE inbegrepen. Voor gebruik van kluisjes wordt een klein bedrag in rekening gebracht door FlevOnice.

FlevOnice heeft een bar en een zelfbedieningsrestaurant (geopend van 10:00 tot 17:00 uur) met een uitgebreid assortiment dranken, belegde broodjes, salades, eenvoudige warme maaltijden, soepen, etc. Het is daar uiteraard niet toegestaan om eigen eten en drinken te gebruiken. Bij het restaurant hoort een groot overdekt terras.

Bij FlevOnice zijn, voorzover de voorraad strekt, beschermingssets te huur, bestaande uit helm, pols- elleboog- en kniebeschermers. Dit kost 5,- voor de gehele dag. Vergeet niet dat bij het NKE pols- en kniebeschermers verplicht zijn, en bij de 10 km ook een helm.

Klik hier voor een plattegrond van FlevOnice (pdf, 266 KB). Deze kun je printen voor eigen gebruik.

 

Luchtopname van FlevOnice. De 400 m baan is linksboven.

Hoofdingang van FlevOnice.