De locatie voor het NK Eenwieleren 2012 is weer de asfaltbaan van FlevOnice bij Biddinghuizen (Flevoland). 
Het adres van Flevonice is Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen.
Routebeschrijving
met kaartje. 
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. 

FlevOnice is moeilijk per openbaar vervoer te bereiken (4 km lopen vanaf Biddinghuizen). Je kunt eventueel via het Forum kijken of je met iemand kunt meerijden. 

De asfaltbanen van FlevOnice zijn prachtig vlak en uiteraard volledig verkeersvrij. Er zijn zowel een 400 m baan (op de luchtfoto hieronder achter het rode gebouw), als een grotere baan die precies 5 km lang is indien (driekwart van) de 400 m baan ook in de route wordt opgenomen.

Het terrein en de asfaltbanen zijn exclusief voor het NKE gereserveerd. Door problemen aan de kant van FlevOnice is het hoofdgebouw (anders dan in eerdere NKE's) gedurende de hele dag gesloten. Daarmee zijn voorzieningen als kleedkamers, douches, en kledingkluisjes helaas niet beschikbaar. De NKE organisatie zorgt voor een aantal mobiele toiletten.

Het restaurant van FlevOnice is ook gesloten. De NKE organisatie zal zelf een beperkte horeca-voorziening verzorgen aan drankjes en hapjes, tegen VEEL lagere prijzen dan FlevOnice. Het staat ieder vrij om hier wel of niet gebruik van te maken. Je kunt ook je eigen eten en drinken meenemen. 

Klik hier voor een plattegrond van FlevOnice (pdf, 266 KB). Als je wilt, kun je deze printen voor eigen gebruik.

 

Luchtopname van FlevOnice. 

Het (gesloten) hoofdgebouw van FlevOnice.