Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Sponsoring NKE
Informatie voor potentiële sponsors

Het NK Eenwieleren is een gemengd breedtesport/topsport-evenement. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, terwijl ook medaillewinnaars op de wereldkampioenschappen meedoen. Het NKE is een kleinschalig maar geleidelijk groeiend evenement. Het aantal deelnemers aan de editie 2017 was 99; inclusief begeleiders en toeschouwers waren er bijna 300 bezoekers. Het NKE kon in het verleden steeds rekenen op de interesse van plaatselijke, regionale en landelijke media (o.a. Jeugdjournaal, Klokhuis, Hart van Nederland, 7Days etc.).

We proberen als organisatie ieder jaar enkele stappen vooruit te zetten en meer te professionaliseren, maar willen tegelijk de kosten voor deelname laag houden. Daarom zijn we op zoek naar sponsors! We bieden de volgende kant-en-klare formules:

    Vermelding op NKE-website, inclusief uw logo Vermelding in onze persberichten Vermelding op onze posters en flyers Uw banner of beachvlag langs het parcours Uw banner of beachvlag bij finishlijn en  prijsuitreiking Promotiestand op het terrein Samples uitdelen Maatwerk 
(in overleg)
Hoofdsponsor € 500 meerdere
Partner € 200   meerdere    
Sponsor € 100     één      

Heeft u interesse om het NK Eenwieleren te sponsoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Heeft u interesse, maar liever in een andere vorm? We horen graag uw voorstel!