Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Het tiende Nederlands Kampioenschap Eenwieleren wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2019, op wielerbaan Cor Vlemmix Circuit in Breda

De aanmelding voor deelnemers is sinds 8 februari geopend.

Het NKE wordt al sinds 2010 elk jaar gehouden, en is een van de belangrijkste evenementen op de Nederlandse eenwieler-kalender. 
Om aan het NKE mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, het is een erg leuke dag om mee te maken. 
Omdat het een "open" kampioenschap betreft zijn ook deelnemers uit het buitenland welkom. Zij kunnen alleen geen Nederlands Kampioen worden. 

Voor toeschouwers en supporters/begeleiders is de toegang gratis. 
Poster om te downloaden en printen! 

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsbrief!


NKE 2019 t-shirts 
.

.

Aanbieding Circus-expert.nl 

Heb je al gebruik gemaakt van de voordelige aanbieding van Circus-expert.nl

Circus-expert.nl is de grootste speciaalzaak in Nederland op het gebied van eenwielers en jongleerartikelen. Ze staan de hele dag met hun mobiele eenwielerwinkel op het NKE-terrein. Voor onderdelen of kleine reparaties, maar ook voor kompleet nieuwe eenwielers kun je bij hen terecht. Daarnaast doneren ze een mooi pakket eenwielerspullen voor onze traditionele verloting aan het eind van de dag.

Maar is er meer! Voor alle deelnemers aan het NKE: tien euro korting op alle eenwielers die op hun website staan, plus daarbij een gratis paar knie- of elleboogbeschermers van Qu-Ax ter waarde van 15,90. De eenwieler graag vooraf bestellen via info@circus-expert.nl, hij wordt dan op het NKE geleverd en op jouw maat afgesteld. 


T-shirts 

Het uiterlijk van de jubileum-t-shirts blijft een verrassing tot 18 mei. 

We houden het spannend... maar we lichten toch al een tipje van de sluier op. 
Klik op het t-shirt plaatje in de rechterkolom voor meer info. 


.

.. 


.

Meer info over onze sponsors

Ook sponsor of partner worden?

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.