Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Het tiende Nederlands Kampioenschap Eenwieleren wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2019, op wielerbaan Cor Vlemmix Circuit in Breda

De aanmelding voor deelnemers is sinds 8 februari geopend.

Het NKE wordt al sinds 2010 elk jaar gehouden, en is een van de belangrijkste evenementen op de Nederlandse eenwieler-kalender. 
Om aan het NKE mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, het is een erg leuke dag om mee te maken. 
Omdat het een "open" kampioenschap betreft zijn ook deelnemers uit het buitenland welkom. Zij kunnen alleen geen Nederlands Kampioen worden. 

Voor toeschouwers en supporters/begeleiders is de toegang gratis. 
Poster om te downloaden en printen! 

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsbrief!


NKE 2019 t-shirts 
.

.

8 februari 2019 - Aanmelding is geopend

Vanaf vandaag kun je je aanmelden als wedstrijddeelnemer op het NK Eenwieleren. 
Je vindt het aanmeldformulier onder de tab Aanmelden in het menu bovenaan.

De tarieven om deel te nemen zijn hetzelfde als de afgelopen jaren, dus € 15 in de vroegboek-periode, en € 20 daarna. Details vind je onder de tab Aanmelden.

De officiële wedstrijden zijn dezelfde als vorig jaar, dus 100m, 800m, 5km, 10km unlimited, IUF slalom, 10m langzaam en 50m met één been.

Vanwege het tienjarig jubileum van het NKE hebben we bijzondere t-shirts. Ze zijn aan de voorkant bedrukt in full-colour, en aan de achterkant in zwart en rood. En het mooiste is nog wel: ze zijn een kadootje van ons als jarige organisatie aan alle deelnemers van dit jaar. Je betaalt daarvoor dus niets extra's!

Ook de medailles zijn bijzonder dit jaar: we hebben voor onze 10e editie een speciaal en bijzonder fraai ontwerp laten maken. Hopelijk is dit voor de deelnemers een extra reden om te proberen een 1e, 2e of 3e plaats te bereiken.

.. 


30 december 2018 - Datum en locatie zijn bekend

Het eerstvolgende Nederlands Kampioenschap Eenwieleren vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019.
De locatie is dezelfde als vorig jaar: het Cor Vlemmix Circuit in Breda.

Om aan het NK Eenwieleren mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom. Ook leeftijd maakt niet uit. Het is voor iedereen een heel leuke en gezellige dag om mee te maken.
Je hoeft zelfs geen Nederlander te zijn, want het NKE is een "open" kampioenschap. Buitenlanders strijden ook mee om de medailles, alleen kunnen ze geen Nederlands Kampioen worden.

Je kunt je op dit moment nog niet aanmelden als wedstrijddeelnemer. Dat kan waarschijnlijk vanaf eind januari.
Ook het programma, de leeftijdsgroepen enzovoort, staan nu nog niet vast.

Het wordt de tiende editie van het NKE. Een jubileum dus, en daar gaan we wat bijzonders mee doen. Onder andere met de t-shirts. Mede daarom is er dit jaar geen t-shirt ontwerpwedstrijd.
Meer nieuws daarover, en ook over het programma, de leeftijdsgroepen enzovoort, krijg je via Eenwielernieuws als je daarop geabonneerd bent. Of kijk op deze website.
.

.. 


.

.. 


.

Meer info over onze sponsors

Ook sponsor of partner worden?

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.