Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Het achtste NK Eenwieleren wordt gehouden op zaterdag 13 mei 2017, op wielerbaan Cor Vlemmix Circuit in Breda

De aanmelding voor deelnemers is open. De deelnemersstop is opgeheven, maar er geldt een absoluut maximum van 120 deelnemers.

Het NKE wordt al sinds 2010 elk jaar gehouden, en is een van de belangrijkste evenementen op de Nederlandse eenwieler-kalender. 
Om aan het NKE mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, het is een erg leuke dag om mee te maken. 


Alles over de t-shirts


Download de poster 
en print 'em voor je circusgroep, school, bibliotheek enz.

.
Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsbrief!


.

.

Deelnemersstop opgeheven

Na onze oproep van vorige week hebben zich nog zeven nieuwe vrijwilligers aangemeld. De organisatie is daar heel blij mee, want daardoor kunnen we op cruciale vrijwilligerstaken meer mensen inzetten. Tevens maken we de eindtijd van de dag in vergelijking met vorig jaar een half uur tot een uur later (dit hangt af van het uiteindelijke aantal deelnemers). Ook hebben we sommige wedstrijdonderdelen nog iets verder kunnen stroomlijnen. Dit alles is voldoende om de deelnemersstop op te heffen. 

Meer vrijwilligers zijn nog steeds welkom.

We hebben besloten om maximaal 120 deelnemers toe te laten. Als zich na het bereiken van dat maximum nog deelnemers aanmelden, krijgen die alleen een startnummer (op volgorde van aanmelden) als andere deelnemers afzeggen. Dit kan tot uiterlijk 4 mei.

.Tot 15% korting op Qu-Ax Luxus eenwielers

Circus-Expert, de grootste eenwielerwinkel van Nederland, staat ook dit jaar weer (tot 13.00 u) op het NK Eenwieleren met een eenwielerwinkel / mobiele werkplaats. Heb je een lekke band, gebroken spaak, losse crank, kapotte trapper enzovoort: hulp staat naast de baan!

Daarnaast hebben ze speciaal voor deelnemers aan het NKE een actie met korting op alle typen Qu-Ax Luxus eenwielers:

  • 10% korting op de winkelprijs bij vooraf bestellen, en gratis thuisbezorgd (met uitzondering van 36"), of
  • 15% korting op de winkelprijs bij vooraf bestellen, en geleverd op het NKE
    In dat laatste geval wordt de eenwieler vr het begin van de wedstrijden geheel raceklaar afgeleverd, en voor jou persoonlijk op maat afgesteld.

Qu-Ax maakt middenklasse eenwielers met een heel goede prijs/kwaliteit-verhouding. Door het frame met rechte kroon zijn ze ideaal om veel trucs te leren. 
Ze zijn verkrijgbaar vanaf 12 inch, geschikt voor de allerkleinste rijders, en door sommigen ook gebruikt voor de langzaamrace. 
De grootste verkrijgbare maat is 36 inch, zeer geschikt voor lange toertochten of bijvoorbeeld de 10 km unlimited wedstrijd.

Voor de "standaard" wedstrijden op het NKE zijn de wielmaten 20 inch (voor leeftijd 0-10) en 24 inch (vanaf 11 jaar) het meest geschikt.

Om gebruik te maken van de korting neem je rechtstreeks contact op met info@circus-expert.nl.

..Meer info over onze sponsors 
Ook sponsor of partner worden?

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.