Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Het negende NK Eenwieleren zal worden gehouden op zaterdag 28 april 2018, op wielerbaan Cor Vlemmix Circuit in Breda

De aanmelding voor wedstrijddeelnemers is open. 

Het NKE wordt al sinds 2010 elk jaar gehouden, en is een van de belangrijkste evenementen op de Nederlandse eenwieler-kalender. 
Om aan het NKE mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, het is een erg leuke dag om mee te maken. 
Omdat het een "open" kampioenschap betreft zijn ook deelnemers uit het buitenland welkom. Zij kunnen alleen geen Nederlands Kampioen worden. 

Voor toeschouwers en supporters/begeleiders is de toegang gratis. Poster op A4
Poster 4 x A6

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsbrief!


NKE 2018 t-shirts.

.

Mannen en vrouwen apart gewaardeerd voor de medailles

De leeftijdsgroepen zijn definitief vastgesteld. Anders dan in vorige edities worden mannen en vrouwen vanaf de leeftijd van 11 jaar dit jaar apart gewaardeerd voor de medailles. Kinderen t/m 10 jaar zitten in de "junioren"-groep, met jongens en meisjes door elkaar. Na het NKE zullen we bekijken (en wellicht ook aan jullie vragen) of dit bevallen is, en of we het in de toekomst zo blijven doen.

De grenzen van de leeftijdsgroepen zijn onveranderd 0-10, 11-13, 14-18, 19-29 en 30+. Maar er zijn veel meer samenvoegingen dan eerdere jaren, en dit kan per wedstrijd anders uitpakken vanwege de leeftijdsverdeling van de deelnemers. De deelnemerslijst (bereikbaar via de tab Aanmelden hierboven) is bijgewerkt met de definitieve leeftijdsgroepen voor elke wedstrijd.

Zoals al bekend doen niet-Nederlandse deelnemers gewoon mee om de medailles. Maar zij kunnen geen Nederlands Kampioen worden.

Naast medailles en kampioenstitels is er dit jaar ook weer de Progressieprijs, voor de deelnemer die zich het meest verbeterd heeft ten opzichte van vorig jaar.
Alles over medailles en prijzen staat uitgelegd op de pagina Regels.

.. 


Tot 15% korting op Qu-Ax Luxus eenwielers

Circus-Expert, de grootste eenwielerwinkel van Nederland, staat ook dit jaar weer de hele dag op het NK Eenwieleren met een eenwielerwinkel / mobiele werkplaats. Heb je een lekke band, losse crank, kapotte trapper enzovoort: hulp staat naast de baan!

Daarnaast hebben ze speciaal voor deelnemers aan het NKE een actie met korting op alle typen Qu-Ax Luxus eenwielers:

  • 10% korting op de winkelprijs bij vooraf bestellen, en gratis thuisbezorgd (met uitzondering van 36"), of
  • 15% korting op de winkelprijs bij vooraf bestellen, en geleverd op het NKE
    In dat laatste geval wordt de eenwieler vr het begin van de wedstrijden geheel raceklaar afgeleverd, en voor jou persoonlijk op maat afgesteld.

Qu-Ax maakt middenklasse eenwielers met een heel goede prijs/kwaliteit-verhouding. Door het frame met rechte kroon zijn ze ideaal om veel trucs te leren. 
Ze zijn verkrijgbaar vanaf 12 inch, geschikt voor de allerkleinste rijders, en door sommigen ook gebruikt voor de langzaamrace. 
De grootste verkrijgbare maat is 36 inch, zeer geschikt voor lange toertochten of bijvoorbeeld de 10 km unlimited wedstrijd.

Voor de "standaard" wedstrijden op het NKE zijn de wielmaten 20 inch (voor leeftijd 0-10) en 24 inch (vanaf 11 jaar) het meest geschikt.

Om gebruik te maken van de korting neem je rechtstreeks contact op met info@circus-expert.nl.

.. 


.

Meer info over onze sponsors

Ook sponsor of partner worden?

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.