Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Het tiende Nederlands Kampioenschap Eenwieleren wordt gehouden op zaterdag 18 mei 2019, op wielerbaan Cor Vlemmix Circuit in Breda

De aanmelding voor deelnemers wordt naar verwachting eind januari 2019 geopend.

Het NKE wordt al sinds 2010 elk jaar gehouden, en is een van de belangrijkste evenementen op de Nederlandse eenwieler-kalender. 
Om aan het NKE mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, het is een erg leuke dag om mee te maken. 
Omdat het een "open" kampioenschap betreft zijn ook deelnemers uit het buitenland welkom. Zij kunnen alleen geen Nederlands Kampioen worden. 

Voor toeschouwers en supporters/begeleiders is de toegang gratis. 
Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsbrief!


.

.

30 december 2018 - Datum en locatie zijn bekend

Het eerstvolgende Nederlands Kampioenschap Eenwieleren vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019.
De locatie is dezelfde als vorig jaar: het Cor Vlemmix Circuit in Breda.

Om aan het NK Eenwieleren mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom. Ook leeftijd maakt niet uit. Het is voor iedereen een heel leuke en gezellige dag om mee te maken.
Je hoeft zelfs geen Nederlander te zijn, want het NKE is een "open" kampioenschap. Buitenlanders strijden ook mee om de medailles, alleen kunnen ze geen Nederlands Kampioen worden.

Je kunt je op dit moment nog niet aanmelden als wedstrijddeelnemer. Dat kan waarschijnlijk vanaf eind januari.
Ook het programma, de leeftijdsgroepen enzovoort, staan nu nog niet vast.

Het wordt de tiende editie van het NKE. Een jubileum dus, en daar gaan we wat bijzonders mee doen. Onder andere met de t-shirts. Mede daarom is er dit jaar geen t-shirt ontwerpwedstrijd.
Meer nieuws daarover, en ook over het programma, de leeftijdsgroepen enzovoort, krijg je via Eenwielernieuws als je daarop geabonneerd bent. Of kijk op deze website
..

.. 


.

.. 


.

Meer info over onze sponsors

Ook sponsor of partner worden?

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.