Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

.
Het NK Eenwieleren 2014 wordt gehouden op Flevonice bij Biddinghuizen, op zondag 18 mei. 
Het adres van deze locatie is Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen (Flevoland).
Routebeschrijving per auto, met kaartje.
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsalert!

Flevonice is moeilijk per openbaar vervoer te bereiken (4 km lopen of eenwieleren vanaf Biddinghuizen). Je kunt eventueel via het Forum kijken of je met iemand kunt meerijden.

Het is niet toegestaan om met een auto het Flevonice-terrein op te gaan, behalve voor ons als NKE-organisatie (o.a. voor tijdwaarneming) en voor Circus-Expert (eenwielerstand). Eventuele uitzonderingen hierop moeten ruim tevoren met de NKE-organisatie worden overlegd, zodat dit vooraf met Flevonice kan worden afgestemd. 
. . .
CommerciŽle aktiviteiten, zoals het verkopen van spullen, zijn op het Flevonice-terrein niet toegestaan, behalve na voorafgaand overleg met (en toestemming van) de NKE-organisatie. 

Alle faciliteiten van Flevonice zoals gebouw, terrein en asfaltbanen zijn de hele dag exclusief voor het NKE gereserveerd. In het gebouw bevinden zich toiletten, kleedkamers, douches, bagagekluisjes e.d. 
Waarschijnlijk zijn er ook, zolang de voorraad strekt, reserve-beschermsetjes (helm, pols- en kniebeschermers) te huur, voor wie zijn bescherming vergeten is.

In het restaurant is het een en ander te koop aan eten en drinken: koffie, thee, broodjes, fris, snacks etc. 
Natuurlijk mag je daarom in het gebouw geen eigen eten en drinken gebruiken. 

De asfaltbanen van FlevOnice zijn prachtig vlak en uiteraard volledig verkeersvrij. Er zijn zowel een 400 m baan (op de luchtfoto hieronder links van het rode gebouw), als een langere baan die ongeveer 2.8 km lang is indien (driekwart van) de 400 m baan ook in de route wordt opgenomen. Toen we in 2010, 2011 en 2012 het NKE op Flevonice hielden (toen nog gespeld als FlevOnice) was de lange baan 5 km lang. De nieuwe eigenaar heeft deze ingekort tot ongeveer 2.8 km. Dit heeft natuurlijk consequenties voor de startlocaties van de 5 km en 10 km wedstrijden, en het aantal te rijden rondjes. Op de plattegrond, en onder Regels, staat dit aangegeven.

Wij hebben een plattegrond van Flevonice gemaakt, met de nieuwe ingekorte baan, en alle belangrijke NKE-locaties. 

Als je wilt, kun je deze printen voor eigen gebruik. Klik op het plaatje hiernaast voor de pdf versie.

 

.

.

.

.

Luchtopname Flevonice tijdens de verbouwing in 2013.
De ingekorte baan is helderwit.
De vervallen asfaltlus ligt achteraan.
Hoofdingang van Flevonice.
.