Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

       Deelnemerslijst > Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsalert!

De kosten voor deelname aan het NKE 2014 hangen af van de datum waarop je je aanmeldt en je betaling binnenkomt, en van het aantal wedstrijden waarvoor je je aanmeldt. 

De online aanmelding is met ingang van 12 mei gesloten. 

1 wedstr 2 wedstr 3 wedstr 4 wedstr 5 wedstr 6 wedstr
5 jan t/m 4 april(*)
niet meer mogelijk
11 12 13 14 15 16
5 april t/m 11 mei(*)
niet meer mogelijk
16 17 18 19 20 21
zondag 18 mei 31 32 33 34 35 36

Let op: de kosten voor inschrijving op de dag zelf zijn dit jaar aanmerkelijk verhoogd. Hiermee willen we bevorderen dat deelnemers zich tevoren online aanmelden. 

(*) Voor de betaling voor een online aanmelding heb je enkele dagen extra. Je inschrijfgeld moet bij ons op de rekening staan op 7 april (eerste periode) danwel 13 mei (tweede periode). 

.

T-shirts

NKE t-shirts 10 konden worden besteld tot uiterlijk 30 april. 
Meer info over de t-shirts
.

Extra wedstrijden

Het was  na aanmelding mogelijk om je alsnog voor extra wedstrijden op te geven, door het beantwoorden van de mail waarin we je aanmelding hebben bevestigd. Dit kon tot uiterlijk 11 mei. Het nieuwe totaalbedrag wordt dan zoals in de tabel hierboven (per de datum van de laatste wijziging). 

Voor de duidelijkheid: na 11 mei kan je geen extra wedstrijden meer opgeven, ook niet op de dag zelf. Alleen wie zich nog helemaal niet heeft aangemeld, kan op de dag zelf eenmalig inschrijven. 

Annuleringsregeling

Een inschrijving mag zonder opgaaf van redenen compleet geannuleerd worden door middel van het beantwoorden van de email waarin we je aanmelding bevestigen. 

  • Indien je op uiterlijk 4 april annuleert, storten we 75% van het betaalde bedrag terug (deze periode is voorbij).

  • Indien je annuleert in de periode 5 april t/m 11 mei, storten we 50% van het betaalde bedrag terug (deze periode is voorbij).

  • Indien je na 11 mei annuleert, storten we geen geld terug.

Bovenstaande percentages gelden ook voor eventueel bestelde t-shirts, met als enige verschil dat de datum waarna we geen geld meer terugstorten niet 11 mei is, maar 30 april. 

Eenmaal opgegeven wedstrijden kunnen niet individueel worden geannuleerd. 

       Deelnemerslijst >