Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Het NKE 2013 wordt gehouden op de wielerbaan De Nedereindse Berg bij Nieuwegein (provincie Utrecht).
Voor routebeschrijving klik hier.
Voor plattegrond met wedstrijdlocaties klik hier (pdf)
Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsalert!

Parkeren

Als de eigen parkeerplaats bij de wielerbaan vol is, kun je ongeveer 100 meter verderop parkeren (parkeerplaats net voorbij de rotonde). In beide gevallen is parkeren gratis.
Op het binnenterrein worden geen auto's toegelaten met uitzondering van één auto van de NKE-organisatie (ten behoeve van de tijdwaarneming), en één auto van Qu-Ax Nederland die de hele dag een eenwielerkraam zal inrichten.

Hoofdgebouw

Het hoofdgebouw (paviljoen) bevindt zich vlak naast de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats is de ingang aan de linkerkant. De NKE meldtafel is in dit gebouw: trap naar rechts op, en dan aan de rechterkant.
In het gebouw zijn verder toiletten, kleedkamers, douches (allemaal m/v gescheiden) en een kantine met zitruimte. 
In de kantine zullen warme en koude drankjes en snacks te koop zijn (prijslijst). Er zullen ook broodjes kaas en vleeswaar te koop zijn, alsmede krentenbollen en diverse warme snacks zoals kaasvlinders en worstbroodjes. Het eten van zelf meegebracht eten is in de kantine ook toegestaan.
Het gebouw telt twee verdiepingen en is rolstoel-toegankelijk.
Er zijn geen kledingkluisjes, en geen verhuur van helmen of andere bescherming.

Overstekende fietsers!

Op de lange baan van De Nedereindse Berg wordt in de ochtend van 7 april een wielertraining gehouden.
Dit betekent in de eerste plaats dat die lange baan tot 11:15 u niet voor het NKE gebruikt kan worden.
Bovendien bevinden de parkeerplaats en het hoofdgebouw zich aan de zuidkant van de lange baan, terwijl het binnenterrein zich aan de noordkant bevindt. De lange baan zul je dus af en toe moeten oversteken.

Omdat dat met die wielrenners (die tot 60 km per uur rijden) nogal gevaarlijk is, wordt de oversteek geregeld door verkeersregelaars van De Nedereindse Berg. Houd je s.v.p. aan hun aanwijzingen, voor je eigen veiligheid en voor die van de wielrenners.

In de middag zijn er ook fietsers op de lange baan, namelijk onze eigen eenwieleraars die de 5 km en 10 km wedstrijd doen. Dan wordt de oversteek geregeld door onze eigen NKE-vrijwilligers. Ook hun aanwijzigingen natuurlijk opvolgen! 

Locatie IUF Slalomwedstrijd

Op het terrein van De Nedereindse Berg is geen asfalt groot genoeg om het IUF Slalomparcours op uit te zetten. Voor dit doel hebben we een bedrijfsparkeerterrein gecharterd. Dit bevindt zich langs de enige toegangsweg waarlangs je met de auto naar De Nedereindse Berg kunt rijden. Vanaf de parkeerplaats van De Nedereindse Berg is het ongeveer 400 m lopen (of eenwieleren). De locatie is op de plattegrond aangegeven.

Buiten zitten?

Als je buiten wilt zitten kijken naar de wedstrijden of iets anders, neem dan je eigen (klap)stoelen mee. Langs de baan staan geen stoelen of bankjes.

.

.

.

.

.

.

.

.