Programma

Locatie

Regels

Aanmelden

Nieuws

Voorbije NKE's

Eenwieleren?

Forum

Contact

 

Het Nederlands Kampioenschap Eenwieleren 2014 werd gehouden op zondag 18 mei, op Flevonice (Biddinghuizen). 

Het NKE is een van de belangrijkste evenementen op de Nederlandse eenwieler-kalender. Om aan het NKE mee te doen hoef je echt niet supergoed te zijn. Iedereen die kan eenwieleren is welkom als deelnemer, het is een erg leuke dag om mee te maken. Omdat het een "open" kampioenschap betreft zijn ook deelnemers uit het buitenland welkom. Zij kunnen alleen geen Nederlands Kampioen worden.

Voor toeschouwers en supporters/begeleiders is de toegang gratis. De kosten voor deelname worden vermeld onder "Aanmelden".  

Definitieve uitslagen

Snelheden per ronde, 5 km

Snelheden per ronde, 10 km

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor 
de NKE Nieuwsalert!

 

.

.
Uitslag enquête over datum voor NKE 2015 

Tijdens het NKE is een schriftelijke enquête gehouden over de datum voor het volgende NKE, gepland voor mei 2015. Er zijn 45 ingevulde enquête-formulieren binnengekomen. 

Samenvatting van de uitslag: 

  • Er wordt ons door diverse mensen aangeraden (soms dringend) om weg te blijven van de Hemelvaart- en Pinksterweekends, wegens festivals. En die data eindigen inderdaad ook laag in de voorkeuren. 
  • Het eerste weekend van mei eindigt ook relatief laag. 
  • Zondagen leveren ongeveer 20% meer voorkeur op dan zaterdagen. 
  • Favoriete data zijn:
    (1) zondag 31 mei
    (2) zondag 10 mei (moederdag).

De organisatie gaat hier rekening mee houden. Het kan nog een hele tijd duren voor de datum met zekerheid bekend is. 

.

 

Alles over 
de t-shirts
 
(wedstrijd, stemmen, kleuren, maten, prijs...) 

Het NK Eenwieleren 2014 werd gesponsord door:

Circus-Expert (gevestigd in Neer, Limburg) doneert eenwielerspullen voor de verloting, en zal tevens op het NKE aanwezig zijn met een stand waar je eenwielers en onderdelen kunt kopen.


Municycle.com, een eenwielerwinkel in Duitsland met een zeer groot assortiment, doneert eenwielerspullen voor de verloting. Webshop in Duits en Engels. 

Ajata Einradversand, een eenwielerwinkel in Duitsland, doneert eenwielerspullen voor de verloting. Webshop in Duits en Engels. 

Geo-M, het landmeetbedrijf van de vader van een van de deelnemers, heeft belangeloos de wedstrijdafstanden voor ons uitgemeten.