MUni bijeenkomst in Bergschenhoek op zaterdag 1 oktober 2005

(This page does not exist in English)  


NIEUW: foto's en een filmpje van deze middag staan HIER

Op zaterdag 1 oktober organiseren Walter de Valk en ikzelf (Klaas) een eenwieler-bijeenkomst bij Bergschenhoek (bij Rotterdam). We zullen gaan rijden op het mountainbike parcours op de twee heuvels aldaar, en ook op het BMX downhill parcours. 

Belangrijke informatie in het kort:

Datum: zaterdagmiddag 1 oktober 2005
Tijd: begin uiterlijk 12:30 uur, afgelopen om ongeveer 17:00 uur
Kosten: gratis. Zelf voor drinken en evt eten zorgen
Voor wie: iedereen die kan eenwieleren en zin heeft in spektakel
Aanmelden: ja graag! Stuur een email aan Walter en mij samen (klik hier), ook als je eerst meer informatie wilt.Vermeld s.v.p. met welk vervoer je komt, en liefst ook je mobiele telefoonnummer, dan krijg je ook dat van ons.
Verzamelen: We verzamelen bij Outdoorvalley, voor routebeschrijving zie www.outdoorvalley.nl. Walter zal vanaf 11 uur mensen opwachten op Metrostation Hesseplaats, om om uiterlijk 12 uur gezamenlijk naar Outdoorvalley te fietsen (ca 20 minuten). Klaas zal vanaf 12 uur bij Outdoorvalley zijn, op de parkeerplaats of binnen. 
Meeerijden? Er is een beperkt aantal meerijdplaatsen (met de auto) beschikbaar vanaf (1) station Berkel en Rodenrijs, (2) station Zoetermeer, en (3) Nijmegen. Informeer bij Klaas (
klik hier).

Let op! Hoewel je het zelf moet weten, is het aan te raden om met helm en andere bescherming te rijden. Walter en/of Klaas aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele letsel of schade!

Op onderstaand kaartje zie je links en rechts de twee heuvels van het mountainbike parcours. Outdoorvalley is bij de kleine heuvel. 

 

Om jullie alvast een beetje lekker te maken: het mountainbike parcours is zeer gevarieerd en een van de mooiste in de omgeving:

Een steile helling die in de herfst behoorlijk modderig en glad kan zijn! 
 Er zijn ook kunstmatige obstakels zoals bruggetjes en springschansen. Maar er verandert regelmatig iets dus of deze er nog is weet ik niet zeker.  

 

Ook de BMX downhill is heel aantrekkelijk. Het is Walter en mij nog niet gelukt om het in 1 keer zonder te vallen af te rijden, dus daar ligt een uitdaging voor jou! 
De starthelling van het BMX parcours. Je kunt hier eventueel met z'n vieren tegelijk starten voor een wedstrijdje.  
 Overzicht van een deel van het downhill BMX gedeelte.  

 

 

Terug naar Alles over eenwieleren