Wat is nu mijn MUni weer?

This page in English

Ik haat het om in de regen te rijden. Of eigenlijk, ik haat het eenvoudigweg om überhaupt in de regen te zijn. Dus als het regent rijd ik niet, punt uit.

Ik heb hier verschillende weerplaatjes verzameld die automatisch bijgewerkt worden, en die mijn huidige MUni weer zouden moeten weergeven. (NB: ze werken ook als ik niet eenwieler.) Als je op een plaatje klikt kom je op de betreffende weer-website.

Plaatje:
The WeatherPixie Click for Rotterdam, Netherlands Forecast
Verklaring: Spreekt vanzelf voor Nederlanders.

Temp gr C;    Rel Vochtigheid %;     Tijd Windrichting, -snelh km/h; Luchtdr mmHg

Spreekt vanzelf (maar wel in het Engels)
Actueel? Elk uur Elk uur als je geluk hebt. De kleur van de lucht wordt vaker ververst gedurende de schemering. 1 - 3 keer per uur
Bron: www.weerkamer.nl www.weatherpixie.com www.wunderground.com
Waar? Gemiddeld over Nederland Rotterdam Zestienhoven, 15 km zuidelijk van waar ik woon. Rotterdam Zestienhoven, 15 km zuidelijk van waar ik woon.
Opmerkingen: Nederlandse site, met actuele regenradar animaties. Gedurende de nacht wordt de actuele maanstand getoond als de bewolking het toelaat - cool hè? Bovendien krijgt de lucht een toepasselijk kleurtje tijdens de schemering. En het jongetje (sommigen denken dat ik het ben, met mijn haar anders) draagt zelfs kleren die geschikt zijn voor het actuele weer! Wunderground heeft zeer uitgebreide gegevens op zijn website, in getallen, grafieken en kaarten. Zie dit voorbeeld dat slaat op een plek die slechts 8 km van mijn favoriete MUni gebied ligt.

 

Terug naar Ikzelf, mijn spullen en mijn rijden