MUni'en in de late herfst in het plaatselijke park

This page in English

 

Een hobbelige afdaling aan de westkant van het park. Ik ben bezig een kaart van het park te maken, vooral voor mezelf om hellingen en andere opmerkingen op de schrijven, maar ik wil hem ook op de website zetten.

 

Een tamelijk steil stukje naar beneden. Meestal zwaai ik hier nogal met mijn armen, maar nu lijkt het net of ik een groot stuurwiel vasthoud om de bocht om te gaan. Broem-broooeeeem!

 

Ik ben net door een modderig stukje gereden. We moeten nog wennen aan de afdruk-vertraging van de nieuwe digitale Canon-camera (ongeveer 0.75 seconden maar 0.15 seconden als je al scherpgesteld hebt).

 

Zelfde foto maar ingezoomd om de modder beter te zien. Dit gaat nogal naar beneden en het lukt niet altijd maar deze keer wel.

 

Dit is een van de steilste (27%) paden die ik op kan rijden (niet altijd); hetzelfde waar ik de hellingmeter op heb gefotografeerd (zie de hellingmeter pagina). Gebouw op de achtergrond is een overdekte ski-baan. 

 

Omhoog trappen op een ander pad. Een hei´ge dag, de polders liggen wazig in de verte.

 

Omhoog lukt dit (nog?) niet, maar naar beneden is gemakkelijker dan ik dacht, waarschijnlijk ook omdat het geleidelijk minder steil wordt aan de onderkant. Het lukte alle zes de keren toen we wat foto's en video schoten (ik heb de afdaling ook op video).

 

Terug naar  Ikzelf, mijn spullen en mijn rijden.